Wykorzystujemy pliki cookies i podobne technologie w celu usprawnienia korzystania z serwisu Chomikuj.pl oraz wyświetlenia reklam dopasowanych do Twoich potrzeb.

Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, wyrażasz zgodę na ich umieszczanie na Twoim komputerze przez administratora serwisu Chomikuj.pl – Kelo Corporation.

W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies w swojej przeglądarce internetowej. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności - http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Jednocześnie informujemy że zmiana ustawień przeglądarki może spowodować ograniczenie korzystania ze strony Chomikuj.pl.

W przypadku braku twojej zgody na akceptację cookies niestety prosimy o opuszczenie serwisu chomikuj.pl.

Wykorzystanie plików cookies przez Zaufanych Partnerów (dostosowanie reklam do Twoich potrzeb, analiza skuteczności działań marketingowych).

Wyrażam sprzeciw na cookies Zaufanych Partnerów
NIE TAK

Wyrażenie sprzeciwu spowoduje, że wyświetlana Ci reklama nie będzie dopasowana do Twoich preferencji, a będzie to reklama wyświetlona przypadkowo.

Istnieje możliwość zmiany ustawień przeglądarki internetowej w sposób uniemożliwiający przechowywanie plików cookies na urządzeniu końcowym. Można również usunąć pliki cookies, dokonując odpowiednich zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.

Pełną informację na ten temat znajdziesz pod adresem http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto
sewulka
  • Prezent Prezent
  • Ulubiony
    Ulubiony
  • Wiadomość Wiadomość

Kobieta ewa

widziany: 21.04.2024 18:32

  • pliki muzyczne
    17500
  • pliki wideo
    1102
  • obrazy
    72029
  • dokumenty
    24409

128960 plików
552,52 GB

Ukryj opis
FolderyFoldery
sewulka
AUDIOBOKI - DLA DZIECI
 
Bajki
 
BAJKI ŚPIEWANE
 
Hej chusteczko i inne - nie znam tytułu płyty
BORYS
 
C-SZABLONY
 
BAŁWAN
JESIEŃ 1
Ćwiczenia dla maluszków
 
CZASOPISMA
Dokumenty
 
FILMY DLA DZIECI
 
Galeria
 
GAZETY CZASOPISMA
 
GRAFICZNE ĆW
 
HISTORYJKI OBRAZKOWE
 
Ilustracje
 
Kalendarz - wagony
 
Kolorowanki
 
KSIĄŻKI📚📚📚
 
LITERATURA DLA DZIECI
 
Litery cyfy
 
MATEMATYKA
 
MATERIAŁY TEMATYCZNE
 
PIOSENKI
 
PISZEMY- ćw.w liniaturze
 
PISZEMY CYFRY
 
Cyfry
 
Liczby w obrazkach
PISANIE CYFR PO ŚLADZIE
 
1
2
3
ZESZYT 1
PISZEMY LITERY
 
Plastyka
 
Prezentacje
 
PRZEPISY KULINARNE
 
350 Przepisów - Dr Pierre Dukan
C - KREMY MASY
CHLEB
 
Chleby
Ciasta - BEZ PIECZEN
Ciasta - BIT3
Ciasta - A
Ciasta - B
Ciasta - B1
Ciasta - B2
Ciasta - BABKI
Ciasta - BOUNTY
Ciasta - BUDYNIOWE
Ciasta - CAPUCCINO
Ciasta - CHAŁWOWE
Ciasta - CYCKI TEŚCIO
Ciasta - DROŻDŻOWE
Ciasta - HOMO
Ciasta - JABŁKOWE
Ciasta - KASZA MANNA
Ciasta - KOKOSOWE
Ciasta - KRÓWKA
Ciasta - MAKOWE
Ciasta - MILKY WAY
Ciasta - PTASIE MLECZ
Ciasta - RAFAELLO
Ciasta - RODZYNKOWE
Ciasta - SERNIKI
Ciasta - ŚMIETANOW
Ciasta - SNIKERS
Ciasta - SZARLOTKA
Ciasta - TORTY
Ciasta - TRUSKAWKOWE
Ciasta - Z KREMEM MIX
Ciasta siostry Anastazji
Ciasta siostry Anastazji(1)
DESERY
EKLERKI
GRILL
 
Grill i barbeque
JAJKA
JEDNOGARNKOWE DANIA
 
Pikantny kociołek z mielonego mięsa
KLUSKI
krokiet
NALEŚNIKI
PIEROGI
POTRAWY ŚWIATOWEJ SŁAWY
PRZEPISY - MIĘSO
 
PRZEPISY - WIELKANOC
 
Jaja marynowane
JAJKA FASZEROWNE
SZYNKA JAJKA W GALARECIE
PRZEPISY FILM
PRZEPISY- ZUPY
 
DODATKI DO ZUP
PRZEPISY-dekor acje
PRZEPISY-PRZEK ĄSKI
PRZEPISY-SORTU J
RYBY
SAŁATKI
SER
ŚLEDŻ
SPAGETTI
Steve Berry - Grobowiec Cesarza czyta Krzysztof Tyniec
SURÓWKI
SZPINAK
Tortille
ZAPIEKANKI
Kapusta zapiekana z mielonym mięsem
Zapiekanki
ROBÓTKI RĘCZNE
 
ROBÓTKI--CZASOPIS MA
 
stary niedźwieź mocno śpi _wyliczanki
 
WIERSZYKI Z POKAZYWANIEM
Zabawy paluszkowe
Zabawy ruchowe ze śpiewem
SZABLONY WZORY
 
zachomikowane
ZAKAZANE KSIĘGI
 
ZDROWIE
Oczyszczanie organizmu
Pokazuj foldery i treści
« poprzednia stronanastępna strona »
  • 273 KB
  • 23 lut 13 9:34
obrazek

z chomika wielosmakowa

  • 382 KB
  • 23 lut 13 9:34
obrazek

z chomika wielosmakowa

  • 278 KB
  • 23 lut 13 9:33
obrazek

z chomika wielosmakowa

  • 187 KB
  • 22 lut 13 23:17
Torcik+bananowy.jpg

z chomika wielosmakowa

  • 404 KB
  • 22 lut 13 23:14
obrazek

z chomika Asia-Si

  • 404 KB
  • 22 lut 13 23:14
obrazek

z chomika Asia-Si

  • 77 KB
  • 22 lut 13 23:12
Rumowiec


Ciasto - składniki:

•4 duże jajka
•4 duże łyżki mąki
•1/2 szklanki cukru
•2 łyżki kakao
•1łyżeczka proszku do pieczenia
Wykonanie: Białka ubić, dodać cukier i po jednym żółtku cały czas ubijając. Do ubitych białek wsypać mąkę przez sito wymieszaną z kakao i proszkiem do pieczenia. Upiec na wysmarowanej blaszce z papierem do pieczenia. Temperatura pieczenia 180 stopni, czas: około 25 minut. Wielkość blaszki: 24 x 48 cm.


Krem - składniki:

•4 jajka
•2 łyżki kakao
•1/2 szklanki cukru
•1 kostka tłuszczu (1/2 masła+1/2 margaryny)
Wykonanie: Jajka z cukrem ubijać na parze, pod koniec dodać kakao i jeszcze chwilę ubijać. Odstawić do przestudzenia. W makutrze utrzeć margarynę z masłem, a następnie dodawać, po łyżce, przestudzone jajka.

Polewa:

•1/2 kostki margaryny
•2łyżki kakao
•5 łyżek cukru pudru
•2 łyżki mleka
Dodatki:

•3-4 paczki herbatników szkolnych
•rum do nasączenia
Łączenie ciasta: Nasączony biszkopt (przegotowana zimna woda) - krem - nasączone rumem herbatniki - polewa.

zachomikowany

  • 120 KB
  • 22 sty 12 12:12

z chomika elzbieta460

  • 403 KB
  • 21 sty 12 20:49
obrazek

z chomika wielosmakowa

  • 0,9 MB
  • 18 sty 12 23:18

z chomika Treissi

  • 0,9 MB
  • 18 sty 12 23:18

z chomika Treissi

  • 23 KB
  • 18 sty 12 21:46

zachomikowany

  • 197 KB
  • 17 sty 12 0:13

zachomikowany

  • 201 KB
  • 17 sty 12 0:13

zachomikowany

  • 163 KB
  • 17 sty 12 0:12

zachomikowany

  • 23 KB
  • 17 sty 12 0:10

zachomikowany

  • 47 KB
  • 17 sty 12 0:10

zachomikowany

  • 21 KB
  • 17 sty 12 0:09

zachomikowany

  • 13 KB
  • 16 sty 12 23:31
Ciasto jogurtowe

Składniki:

ciasto jogurtowe Delecty, pół opakowania
margaryna, 70g
jogurt naturalny, 470g
jajka, 2
galaretki truskawkowe, 2
mandarynki, 2 puszki
marmolada wieloowocowa, 150g

Opis przygotowania
czas przygotowania: do 60 min
1. Rozpuścić margarynę i lekko ostudzić.

2. Do miski wsypać ciasto jogurtowe, dodać 2 całe jajka, 70g jogurtu naturalnego, roztopioną margarynę. Wszystko utrzeć mikserem ok 2-3 min. Ciasto wyłożyć na wysmarowaną margaryną i bułką tartą tortownice o średnicy 23. Piec ok 25-30 min w temp.180 C.

3. Rozpuścić 2 galaretki w 1,5 szklanki wody, ostudzić.

4. Upieczone i wystudzone ciasto przekroić na 2 części. Spód smarujemy marmoladą wieloowocową i przykrywamy drugim krążkiem. Na górze układamy mandarynki z puszki (mogą być też inne owoce).

5. Pozostały jogurt naturalny mieszamy z ostudzoną galaretką,( wkładamy dosłownie na 1-3 min do lodówki, gdyż masa bardzo szybko się ścina, najlepiej gdy ma konsystencję gęstej śmietany), następnie wylewamy masę jogurtową na wierz ciasta i całość wkładamy na 2-3 godziny do lodówki

z chomika white.and.black.flower

  • 36 KB
  • 16 sty 12 23:30
CIASTO SNIKERS Z KRÓWKĄ

Przepyszne ciasto na bazie kremu krówkowego, w całości przypominające znany baton Snickers zachwyca wszystkich.

Ciasto I - Składniki:

•8 jaj
•6 łyżek mąki pszennej
•2,5 łyżki kakao
•3/4 szklanki cukru
•1 łyżeczka proszku do pieczenia
Wykonanie:

Ubić białka z cukrem, dodawać po 1 żółtku ciągle ubijając, następnie dodać mąkę wymieszaną z proszkiem i kakao - wszystko lekko zamieszać.

Ciasto upiec w temperaturze 180 stopni około 30 minut. Po wystudzeniu przekroić na dwie części.

Ciasto II - Składniki:

•5 białek
•1/2 szklanki cukru
•25 dag mielonych orzechów
•1 łyżka mąki pszennej
•1 łyżka mąki ziemniaczanej
•1 łyżeczka proszku do pieczenia
Wykonanie:

Białka ubić z cukrem, dodać orzechy i obie mąki wymieszane z proszkiem. Ciasto upiec jw.


Masa I - Składniki:

•5 żółtek
•1/2 szklanki mleka
•1/2 szklanki cukru
•1,5 kostki masła
Wykonanie:

Żółtka roztrzepać w mleku z dodatkiem cukru, zagotować na lekkim ogniu - cały czas mieszać by nie zrobiły się grudki. Wystudzić. Masło utrzeć i dodawać po łyżce przestudzonej masy z żółtek. Do smaku można dodać kieliszek spirytusu.

Masa II - Składniki:

•1 puszka mleka słodzonego kondensowanego
Wykonanie:

Puszkę mleka wstawić do garnka z wodą i gotować ok 3 godzin. Można kupić gotowe mleko kondensowane już ugotowane.

Układanie ciasta:

Połowa ciemnego biszkoptu - 3/4 masy I - ciasto II orzechowe - ugotowane mleko kondensowane - druga połowa biszkoptu - pozostała część masy I. Górę dekorujemy mielonymi orzechami lub startą schłodzoną gorzką czekoladą.

Wielkość blaszki to 25cm x 42cm.

Smacznego!

z chomika white.and.black.flower

  • 29 KB
  • 16 sty 12 23:30
SEZAMOWIEC

Ciasto krucho-sezamowe, z dodatkiem bezy i kwaśnego dżemu to prawdziwa uczta dla podniebienia.

Składniki na ciasto

•2,5 szklanki mąki
•20 dag margaryny
•5 żółtek
•3/4 szklanki cukru pudru
•1 łyżeczka proszku do pieczenia
•1 cukier waniliowy
Wykonanie

Z podanych składników zagnieść ciasto i podzielić go na 2 części. Jedną część ciasta wyłożyć na blachę (24x42cm) wyłożoną papierem do pieczenia.

Placek I

•5 dag masła
•2łyżki miodu
•1 łyżka cukru pudru
•20 dag sezamu
W rondelku rozpuścić masło, dodać miód, cukier i sezam - całość lekko podsmażyć. Ciepłe wyłożyć na ciasto na blaszce i upiec, około 20 minut.

Place II

•5 białek
•3/4 szklanki cukru
•10 dag kokosu
•kwaśny dżem np. czarna porzeczka, powidła śliwkowe
Drugą część ciasta wyłożyć na blaszkę z papierem (wielkość jak I) i posmarować dżemem. Białka ubić na sztywno, w czasie ubijania dodawać cukier. Na koniec dosypać wiórki kokosowe. Tak przygotowaną pianę wyłożyć na ciasto i upiec.

Krem

•20 dag margaryny
•20 dag chałwy
W naczyniu rozgnieść margarynę i chałwę, mieszając podgrzewać do rozpuszczenia. Jeszcze gorącą masą posmarować pierwszy placek z sezamem (upieczony) i przykryć drugim plackiem (upieczonym) z kokosem.

Smacznego!

z chomika white.and.black.flower

  • 25 KB
  • 16 sty 12 23:28
PRINCE POLO


Składniki:

Ciasto biszkoptowe:

6 jajek
1 ½ szkl cukru
1 ½ szkl mąki tortowej
2 łyżki mąki ziemniaczanej
2 łyżeczki proszku do pieczenia

Jaja ubić z cukrem na puszystą masę. Oba rodzaje mąki i proszek do pieczenia przesiać przez sito. Dodać do ubitych jajek, po jednej łyżce delikatnie mieszając. Wyłożyć do blaszki 25*40 cm. Piec ok. 35 minut w temp. 180 stopni. Po ostudzeniu nasączyć sokiem z brzoskwini.


Masa:

1 litr śmietany kremówki 36%
2 śmietan fixy (ja dałam 2 płaskie łyżeczki żelatyny)
2 łyżki cukru pudru
10 dag mlecznej czekolady
3 batony Prince Polo classic XXL
brzoskwinie z puszki

Ubić śmietanę z cukrem. Żelatynę rozpuścić w ¼ szklanki gorącej wody, przestudzić. Do zimnej żelatyny dodać 2 łyżeczki bitej śmietany, rozmieszać i całość delikatnie wlać do masy śmietanowej. Następnie dodać startą na tarce czekoladę, pokruszone batony i pokrojone w kostkę brzoskwinie. Wymieszać. Masę nałożyć na biszkopt.


Wierzch:

2 galaretki brzoskwiniowe

Galaretki rozpuścić wcześniej według przepisu na opakowaniu, można jak ktoś woli użyć mniejszej ilości wody. Jak tylko będzie tężała, wylać na masę.

z chomika white.and.black.flower

  • 10 KB
  • 16 sty 12 23:28
PLACEK Z CHAŁWĄ

Biszkopt:

6 jajek
6 łyżek wody
30 dag cukru
30 dag mąki do pieczenia
1 łyżeczka proszku do pieczenia

Białka ubić na sztywno, dodać cukier i nadal ubijać. Dodać żółtka, wodę i jeszcze ubijać. Następnie dodać mąkę i proszek do pieczenia – ciągle ubijając. Ciasto wylać do wysmarowanej tłuszczem prostokątnej formy o wymiarach 25 na 36 cm. Piec około 25 minut w temperaturze 170 °C. Ostudzić i przekroić na dwie części.

Poncz:
½ szklanki przegotowanej zimnej wody
10 ml spirytusu

Przegotowaną zimną wodę wymieszać ze spirytusem. Powstałym ponczem nasączyć dwie części biszkoptu.

Masa chałwowa:
20 dag masła
12,5 dag margaryny „Kasia”
2 jajka
¾ szklanki cukru
40 dag chałwy waniliowej
25 ml spirytusu

Miękkie masło i miękką margarynę „Kasie” utrzeć razem na puszystą masę. Jajka ubić z cukrem na parze (tzn. wodę w małym garnku zagotować, następnie zmniejszyć gaz, i na ten garnek położyć miskę z jajkami i cukrem, tak żeby ta miska nie dotykała gorącej wody, i ubijać mikserem jajka, gdy masa będzie już sztywna, miskę zdjąć i masę ostudzić). Do puszystej masy z masła i margaryny dodać masę jajeczną i dalej miksować. Na koniec dodać rozkruszoną chałwę i spirytus. Delikatnie wymieszać.
puszka brzoskwiń
gotowa polewa czekoladowa

Na jedną cześć biszkoptu rozłożyć połowę kremu, na krem pokrojone w kostkę brzoskwinie z puszki, a na nie drugą część biszkoptu. Lekko docisnąć i wyłożyć pozostałą część kremu. Wierzch ciasta polać gotową polewą czekoladową. Placek schłodzić w lodówce. Najlepiej zrobić go dzień wcześniej.

z chomika white.and.black.flower

  • 15 KB
  • 16 sty 12 23:24
KILIMANDŻARO

Upiec ciemny biszkopt z 8 jaj,
po upieczeniu przekroić na pół.

Masa jabłkowa:
ok. 1 kg jabłek kwaśnych i twardych
2 galaretki ( ja użyłam o smaku owoców tropikalnych)
1 łyżka margaryny lub masła

Masa budyniowa:
1/2 litra mleka

1/2 szklanki cukru
2 żółtka
2 łyżki mąki
pszennej
2 łyżki mąki ziemniaczanej
budyń śmietankowy lub waniliowy bez cukru
1 kostka masła lub margaryny


Ciemny biszkopt -
przekroić na pół, włożyć do formy jedną połówkę.
Masa jabłkowa: Jabłka obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach, masło roztopić, dodać jabłka, chwilę smażyć
, dodać suchą galaretkę, wymieszać i jeszcze chwilę smażyć. Ostudzić i wyłożyć na biszkopt. Wstawić do lodówki żeby masa jabłkowa stężała. W tym czasie przygotować masę budyniową: z mleka, cukru, żółtek, mąki ugotować budyń. Masło utrzeć dodając przestudzony budyń. Masę budyniowa wyłożyć na masę jabłkową, przykryć biszkoptem kakaowym. Polać polewą.

z chomika white.and.black.flower

  • 16 KB
  • 16 sty 12 23:23
FANTAZJA

biszkopt
6 jajek
1,5 szklanka maki tortowej
0,5 szklanki maki ziemniaczanej
2 łyżki oleju
1 szklanka cukru
2 płaskie łyżeczki proszku do pieczenia
Cukier waniliowy
2 łyżki kakao
Krem 1
0,5 l smietany30%
2 czekolady 100 g gorzkie
0,5 czekolady mlecznej
2 łyżki rumu
2 śmietan-fixy
Krem 2
1 op śnieżki
1 szklanka miksowanych malin
3 łyżeczki żelatyny
4 łyżeczki cukru

Dodatkowo 1 słoiczek dżemu z czarnej porzeczki
30 szt. podłużnych biszkoptów
Herbata z cytryna i rumem do nasączenia biszkoptów

Jajka ubijać z cukrem i cukrem waniliowym aż zbieleją i powiększa swoja objętość. Do ubitej masy jajecznej dodać olej a następnie powoli przesiane maki połączone z proszkiem do pieczenia i kakao. gotowe ciasto wylać na formę 25/40 wyłożona papierem do pieczenia: Piec w temperaturze 160 ° ok. 30 min. Wystudzić, przekroić na 2 blaty.

Krem 1:
Śmietanę wlać do garnuszka, pokruszyć do niej czekoladę , wsypać cukier waniliowy i podgrzewać na małym ogniu aż do całkowitego rozpuszczenia się czekolady. nie gotować. Następnie wlać rum lub kilka kropel olejku rumowego dokładnie wymieszać i odstawić do ostygnięcia a potem wstawić do lodówki na kilka godzin żeby się dobrze wychłodziło. Najlepiej zrobić to poprzedniego dnia. Po wychłodzeniu ubijać jak śmietanę z dodatkiem śmietan-fixow.

Krem 2
Maliny zmiksować z dodatkiem cukru, Żelatynę rozpuścić w 2 -3 łyżkach gorącej wody, trochę ostudzić i połączyć z malinami. Gdy masa zacznie tężeć przygotować śnieżkę według przepisu na opakowaniu i połączyć z tężejąca masa malinowa.

Przekładać ciasto w kolejności:
- ciasto
-krem malinowy
-biszkopty (Biszkopty nasączyć herbata z rumem)
-dżem z czarnej porzeczki
-krem czekoladowy
-ciasto.

Ciasta można też trochę nasączyć ale nie jest to konieczne bo jest delikatne w smaku i łatwo chłonie wilgoć z kremów.
Gotowe ciasto udekorować dowolnie np. bita śmietaną.

z chomika white.and.black.flower

  • 54 KB
  • 16 sty 12 23:22
ZNAKOMITE

Ciasto ciemne:
5 jaj-białka ubić dodać po 1 żółtku i reszte składników
2 łyżki kakao
3/4 szkl. cukru
3 czubate łyżki mąki
1 łyżeczka pr. do piecz.

Ciasto orzechowe:-Upiec 2 placki (składniki podane na 1placek)
25 dag orzechów włoskich(mielonych)
1 łyżka miodu
5 białek
1 szkl. cukru

blaszka 25 cm x 40 cm

Krem:
1 szkl. mleka
cukier waniliowy
5 żółtek
20 dag cukru
30 dag masła
1 łyżka mąki ziemniaczanej

Do nasączenia:
1/2 szkl. mocnej kawy
3 łyżeczki cukru
1 kieliszek wódki (mały)

Ciasto ciemne:
Zrobić jak biszkopt i upiec. Piec na 150 st. termoobiegu ok. 40 min.

Ciasto orzechowe:
Białka ubić na sztywno, dodać pozostałe składniki, delikatnie wymieszać. Piec ok 40 min.

Krem:
Z mleka, cukru, cukru waniliowego, żółtek i mąki ziemniaczanej ugotować budyń - wystudzić. Wkręcić do masła.
Krem zrobic z 5 żółtek,jeżeli chcesz z 10 to trzeba reszte zwiększyć



WYKONANIE

Placek orzechowy-nasączyć. Położyc część kremu.
Placek ciemny nasączyć - krem .
Placek orzechowy nasączyć - krem obsypać orzechami.

z chomika white.and.black.flower

  • 99 KB
  • 16 sty 12 23:04

z chomika elzbieta460

  • 71 KB
  • 16 sty 12 23:02

z chomika elzbieta460

« poprzednia stronanastępna strona »
  • Pobierz folder
  • Aby móc przechomikować folder musisz być zalogowanyZachomikuj folder
  • dokumenty
    102
  • obrazy
    19
  • pliki wideo
    0
  • pliki muzyczne
    0

121 plików
24,12 MB




edenhazard17

edenhazard17 napisano 26.07.2019 15:26

zgłoś do usunięcia

★★★★★★★★★ ZAPRASZAM DO SIEBIE★★★★★★★★★ GRY PC, MASA GIER ANDROID, KONSOLE, FILMY 2019, XXX, PROGRAMY I INNE : ZAPRASZAM NA DRUGIEGO CHOMIKA KLIKNIJ>

misiulaola

misiulaola napisano 23.04.2020 19:15

zgłoś do usunięcia
Zapraszamobrazek
Seksi.Pusia

Seksi.Pusia napisano 12.06.2020 11:02

zgłoś do usunięcia
film_mix

film_mix napisano 17.08.2020 18:52

zgłoś do usunięcia
admix75

admix75 napisano 23.05.2021 09:17

zgłoś do usunięcia
obrazek

konto__prywatne napisano 3.06.2021 18:09

zgłoś do usunięcia
Zapraszam do spiżarenek prowadzonych przez moich znajomych:
LoveNature oraz obrazek
kewetah401

kewetah401 napisano 26.03.2022 10:22

zgłoś do usunięcia
Super chomik
yehicih814

yehicih814 napisano 17.01.2023 15:41

zgłoś do usunięcia
Super chomik
mirey79

mirey79 napisano 14.06.2023 19:36

zgłoś do usunięcia
Super chomik
KinoSkarb

KinoSkarb napisano 26.02.2024 12:43

zgłoś do usunięcia
ZAPRASZAM PO FILMY Serial TED Hasło do folderów 654321

Musisz się zalogować by móc dodawać nowe wiadomości do tego Chomika.

Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności